Komunikaty prasowe

Rusz(t) sezon grillowy! Poradnik grillowy Knorr&Weber

2015-04-29
Zdjęcie: Rusz(t) sezon grillowy! Poradnik grillowy Knorr&WeberRusz(t) sezon grillowy! Poradnik grillowy Knorr&Weber

Kwitnące kasztany? Matura? Również, ale coraz częściej maj kojarzy się przede wszystkim z grillowaniem! Samodzielnie przygotowywane jedzenie z rusztu cieszy się w Polsce ogromną popularnością. ...

Amerykańskie barbecue i meksykańskie fajitas – grillujemy dookoła świata

2015-04-27
Zdjęcie: Amerykańskie barbecue i meksykańskie fajitas – grillujemy dookoła świataAmerykańskie barbecue i meksykańskie fajitas – grillujemy dookoła świata

Grillowanie to „polski sport narodowy”  - wtopiło się w polski krajobraz tak bardzo, że nie zastanawiamy się, skąd do nas przyszło i kiedy. Tymczasem grill na świeżym powietrzu, będący formą spędzania czasu, okazją do spotkania ze znajomymi czy rodzinnego świętowania, nie ma w Polsce długiej historii. ...

Grilluj dookoła świata i wygrywaj nagrody

2015-04-27
Zdjęcie: Grilluj dookoła świata i wygrywaj nagrodyGrilluj dookoła świata i wygrywaj nagrody

Słoneczna pogoda, towarzystwo rodziny lub przyjaciół, pyszne jedzenie prosto z rusztu – oto przepis na doskonały dzień. Teraz dzięki akcji Grill&Travel marek Knorr i Hellmann’s szybko i prosto skompletujemy wszystkie składniki do dań z grilla. ...

Grillowana karkówka? Do dzieła! Porady szefa kuchni

2015-04-23
Zdjęcie: Grillowana karkówka? Do dzieła! Porady szefa kuchniGrillowana karkówka? Do dzieła! Porady szefa kuchni

Jeszcze tylko kilka dni, by sezon na grilla oficjalnie uznać za otwarty! Ale przygotowania można rozpocząć jeszcze przed weekendem majowym – i przygotować pierwszą w tym roku karkówkę. Choć bardzo popularna, jest wymagającym mięsem - lecz gdy uda się znaleźć na nią sposób, zachwyca soczystością i miękkością. ...

Grillowy niezbędnik smakosza marek Knorr i Hellmann’s

2015-04-17
Zdjęcie: Grillowy niezbędnik smakosza marek Knorr i Hellmann’sGrillowy niezbędnik smakosza marek Knorr i Hellmann’s

Grillujemy coraz więcej, coraz częściej. Ponadto jeszcze niedawno zadowalaliśmy się kiełbaską czy boczkiem prosto z grilla, dziś dużo więcej eksperymentujemy z potrawami z rusztu, grillujemy nietypowe składniki, w oryginalny sposób przyprawiamy i łączymy smaki. ...