Komunikaty prasowe

SERwuj na grillu, czyli sery na ruszcie

2016-05-12
Zdjęcie: SERwuj na grillu, czyli sery na ruszcieSERwuj na grillu, czyli sery na ruszcie

Sery! Wyrafinowane i różnorodne, a przy tym niezwykle proste. Ich głęboki smak i charakterystyczny, mocny aromat stanowią podstawę do przygotowania najwykwintniejszych dań, w wielu różnych kuchniach świata. ...

Maj-start! Zaczynamy grillować! Grillowe przepisy na pyszną majówkę

2016-04-28
Zdjęcie: Maj-start! Zaczynamy grillować! Grillowe przepisy na pyszną majówkęMaj-start! Zaczynamy grillować! Grillowe przepisy na pyszną majówkę

Tych kilka wolnych dni wytchnienia na początku maja to okres, który bardzo dobrze kojarzy się nam z czasem spędzanym na świeżym powietrzu, przede wszystkim - przy grillu. Tradycyjna kiełbaska i skrzydełka z rusztu to jednak nie jedyne propozycje, którymi zachwycić możemy naszych gości.

Nowość! Przyprawa do grilla Knorr, czyli idealnie doprawione mięso z grilla

2016-04-07
Zdjęcie: Nowość! Przyprawa do grilla Knorr, czyli idealnie doprawione mięso z grillaNowość! Przyprawa do grilla Knorr, czyli idealnie doprawione mięso z grilla

Gdy temperatura za oknem wreszcie zaczyna wzrastać, powoli zaczynamy planować już pierwsze wspólne spotkania przy grillu, na których niezastąpiona stanie się - nowa Przyprawa do grilla Knorr! Nowa Przyprawa do grilla Knorr to doskonała propozycja dla wszystkich miłośników smacznego, aromatycznego i soczystego mięsa z grilla. ...

Wielkanoc pachnąca sosami

2016-03-22
Zdjęcie: Wielkanoc pachnąca sosamiWielkanoc pachnąca sosami

Uwielbiamy ten moment - kiedy z piekarnika wyjmujemy parującą jeszcze pieczeń, a jej zapach wypełnia cały dom. Kiedy pojawia się na świątecznie udekorowanym stole, są przy nim już wszyscy domownicy. I kropka nad „i” – czas na sos, dzięki któremu danie będzie prawdziwym wielkanocnym rarytasem.

Na Wielkanoc - pieczeń idealna

2016-03-17
Zdjęcie: Na Wielkanoc - pieczeń idealnaNa Wielkanoc - pieczeń idealna

Święta to czas, kiedy chcemy sobie pozwolić na przyrządzenie wyjątkowych dań – ma być „na bogato” – wystawnie i przede wszystkim smacznie! Często wtedy wybór pada na pieczeń, ale niestety wiąże się z nią kilka obaw – co zrobić, aby była doskonale doprawiona, wyrazista w smaku, i co bardzo ważne – nie możemy jej przesuszyć.