Tradycyjny barszcz biały, wiosenne sałatki, soczysta pieczeń, aromatyczny pasztet czy faszerowane jajka – w świątecznym menu co roku odnajdujemy dobrze znane, klasyczne smaki. Jednak, aby zbliżająca się Wielkanoc wypadła perfekcyjnie, warto solidnie się do niej przygotować. ...
Po długiej zimie z niecierpliwością wypatrujemy pierwszych sygnałów wiosny. Potrzeba kontaktu ze słońcem nie jest tego jedynym powodem. Zimowe jadłospisy, w których królują rozgrzewające dania jednogarnkowe: zupy, gulasze i bigosy, większości z nas zdążyły się znudzić. ...
Przedłużająca się zima nie napawa optymizmem, a najbardziej zachęcającą aktywnością wydaje się leżenie w forcie złożonym z koców i poduszek? Tak wcale nie musi być! Wejdź do kuchni i wraz z szefem kuchni Knorr przekonaj się, jak łatwo można urozmaicić swój dzień i zobaczyć go w zupełnie nowych barwach bez zakładania różowych okularów. ...
Wielu z nas entuzjastycznie deklaruje chęć wzbogacania jadłospisu solidną porcją warzyw, ale jak to wygląda w praktyce? Łatwo powiedzieć, trudniej zrobić? Marka Knorr doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że w kuchni liczą się praktyczne rozwiązania. ...
Zdrowe odżywianie bezsprzecznie kojarzy się z obecnością na talerzach jak największej ilości warzyw i owoców. Regularne posiłki, obfitujące w te wartościowe składniki, są popularnym przedmiotem postanowień noworocznych. ...