Zmiany za oknem, zmiany w kuchni. Dumnie wkraczają do niej grzyby, powracają polędwiczki, mięsne szaszłyki, pieczenie, królują sezonowe warzywa i owoce. Te dary jesieni posłużą do przygotowania doskonałych dań. ...
W polskiej kuchni lubimy kwaśne smaki - wyraziste zupy, kiszone i marynowane przekąski. Może dlatego tak dobrze przyjął się u nas żurek - na co dzień nie schodzi z top listy naszych ulubionych zup, natomiast w pewne wyjątkowe dni, np. w Wielkanoc, jest wręcz daniem obowiązkowym. ...
Każda pora roku ma swoje uroki. Czar jesieni objawia się między innymi w słonecznych spacerach po lesie i grzybobraniu. Przyniesione z lasu grzyby nadają potrawom charakterystyczny głęboki aromat, pozwalając cieszyć nasze podniebienia pysznymi sosami i pachnącymi zupami. ...
Hurtownicy i detaliści nagrodzili aż 2 produkty Knorr w prestiżowym konkursie „Złoty Paragon 2014”: Barszcz czerwony Ekspresowy Knorr oraz Fix Knorr Spaghetti Bolognese. Tym samym wskazali najbardziej konkurencyjne produkty na rynku. ...
Szefowie kuchni Knorr doskonale wiedzą, jak ważne miejsce na naszych wielkanocnych stołach zajmuje barszcz biały. Dlatego postanowili ulepszyć recepturę Barszczu Białego Knorr. W wyniku ich starań już podczas najbliższych świąt przygotujemy aromatyczny barszcz, który zachwyci głębią smaku. ...