Sosy do warzyw na ciepło Knorr raz na zawsze rozwiązały problem gotowanych warzyw o mało wyrazistym smaku. Dostępne w 4 wariantach smakowych pozwalają w prosty sposób przyrządzić pyszne, aromatyczne dania warzywne. ...
O sezonie na grilla nikomu nie trzeba przypominać. Rozpoczynamy go wraz z długim weekendem majowym (a jeśli aura sprzyja, to nawet wcześniej), a kończymy dopiero późną jesienią. Najprzyjemniejszy jest moment, gdy aromatyczne dania są już gotowe i kolejno lądują na naszych talerzach. ...
Lodowa sprawdzi się w sałatce Cezar, pekińską lubimy do obiadu, masłowa tworzy parę idealną ze śmietaną, a radicchio wzbogaci naszą sałatkę o głęboko czerwoną czy też bordową barwę. Tyle o nich wiemy. Ale, jak przekonuje Piotr Murawski, szef kuchni Knorr, warto o sałatach wiedzieć więcej, bo pozwoli nam to przyrządzać przepyszne letnie sałatki. ...
To był wyjątkowy koncert dla wyjątkowych fanów - 15 lipca 2014 r. na scenie klubu Palladium w Warszawie zaśpiewała brytyjska gwiazda muzyki Ellie Goulding. Koncert był finałowym wydarzeniem akcji promocyjnej Nudli Knorr „KoncertuJEMY!”. ...
Jaką mamy porę? Porę na warzywa sezonowe! Po długim oczekiwaniu nareszcie na straganach i w przydomowych ogródkach pojawiła się fasolka szparagowa. Nie dość, że bardzo zdrowa, to przy tym pyszna! Stanowi świetny pomysł na lekkostrawny i niskokaloryczny obiad lub letnią przekąskę. ...