Komunikaty prasowe

Sylwestrowe przyjęcie - prosto i efektownie

2013-12-29
Zdjęcie: Sylwestrowe przyjęcie - prosto i efektownieSylwestrowe przyjęcie - prosto i efektownie

Kończy się Boże Narodzenie, a już nadchodzi kolejna okazja do świętowania. Jak przygotować sylwestrowe przyjęcie, by uniknąć stresujących sytuacji, a goście bawili się znakomicie? Kilku cennych rad udziela Paolo Marinucci, szef kuchni Knorr we Włoszech, i podaje przepis na smakowitą sylwestrową przekąskę. ...

Święta w kuchniach świata - przepisy polecane przez szefów kuchni Knorr

2013-12-06
Zdjęcie: Święta w kuchniach świata - przepisy polecane przez szefów kuchni KnorrŚwięta w kuchniach świata - przepisy polecane przez szefów kuchni Knorr

Boże Narodzenie coraz bliżej, a lista przedświątecznych planów coraz dłuższa. Jakie prezenty wybrać dla najbliższych? Jak udekorować mieszkanie? I oczywiście – co podać na świąteczny stół, jakie potrawy przygotować? Takie same jak co roku, czy może jednak pokusić się o jakieś nowe świąteczne przysmaki? ...

"Sosu-sosu", czyli trwa kampania Sosów do warzyw na ciepło Knorr

2013-11-18
Zdjęcie: "Sosu-sosu", czyli trwa kampania Sosów do warzyw na ciepło Knorr"Sosu-sosu", czyli trwa kampania Sosów do warzyw na ciepło Knorr

Po Sosy do warzyw na ciepło Knorr konsumenci mają okazję sięgać już od kilku tygodni. Teraz do wypróbowania nowych produktów zachęca ich kampania promocyjna obejmująca działania digitalowe w obrębie ekosystemu Przepisy.pl. ...

Pysznie w jednym garnku

2013-11-12
Zdjęcie: Pysznie w jednym garnkuPysznie w jednym garnku

Marzenie domowego kucharza? Gotować najsmakowitsze dania i jednocześnie… mieć jak najmniej naczyń do zmywania. Idealnym rozwiązaniem są dania jednogarnkowe. Najpyszniejsze, pochodzące z różnych stron świata, poleca szef kuchni Knorr. ...

Patisony – pyszni kuzyni dyni

2013-10-28
Zdjęcie: Patisony – pyszni kuzyni dyniPatisony – pyszni kuzyni dyni

Wyglądają przedziwnie – wygrzewając się na bazarach w jesiennym słońcu, często przyciągają nasz wzrok. Żółciutkie, zielonkawe, kremowe. Czas, aby w końcu po nie sięgnąć. Patisony! Jak się za nie „zabrać”, radzi szef kuchni Knorr. ...