Komunikaty prasowe

Rabarbar w sałatkach? Wypróbuj koniecznie

2015-05-04
Zdjęcie: Rabarbar w sałatkach? Wypróbuj koniecznieRabarbar w sałatkach? Wypróbuj koniecznie

 Lubisz ciasto z rabarbarem? Jeśli nawet nie znasz jego smaku, na pewno obiło Ci się o uszy, że rabarbar jest pysznym dodatkiem do letnich ciast. Okazuje się, że na tym nie kończy się jego potencjał - świetnie sprawdza się również jako motyw przewodni sałatek. ...

Rusz(t) sezon grillowy! Poradnik grillowy Knorr&Weber

2015-04-29
Zdjęcie: Rusz(t) sezon grillowy! Poradnik grillowy Knorr&WeberRusz(t) sezon grillowy! Poradnik grillowy Knorr&Weber

Kwitnące kasztany? Matura? Również, ale coraz częściej maj kojarzy się przede wszystkim z grillowaniem! Samodzielnie przygotowywane jedzenie z rusztu cieszy się w Polsce ogromną popularnością. ...

Amerykańskie barbecue i meksykańskie fajitas – grillujemy dookoła świata

2015-04-27
Zdjęcie: Amerykańskie barbecue i meksykańskie fajitas – grillujemy dookoła świataAmerykańskie barbecue i meksykańskie fajitas – grillujemy dookoła świata

Grillowanie to „polski sport narodowy”  - wtopiło się w polski krajobraz tak bardzo, że nie zastanawiamy się, skąd do nas przyszło i kiedy. Tymczasem grill na świeżym powietrzu, będący formą spędzania czasu, okazją do spotkania ze znajomymi czy rodzinnego świętowania, nie ma w Polsce długiej historii. ...

Grilluj dookoła świata i wygrywaj nagrody

2015-04-27
Zdjęcie: Grilluj dookoła świata i wygrywaj nagrodyGrilluj dookoła świata i wygrywaj nagrody

Słoneczna pogoda, towarzystwo rodziny lub przyjaciół, pyszne jedzenie prosto z rusztu – oto przepis na doskonały dzień. Teraz dzięki akcji Grill&Travel marek Knorr i Hellmann’s szybko i prosto skompletujemy wszystkie składniki do dań z grilla. ...

Grillowana karkówka? Do dzieła! Porady szefa kuchni

2015-04-23
Zdjęcie: Grillowana karkówka? Do dzieła! Porady szefa kuchniGrillowana karkówka? Do dzieła! Porady szefa kuchni

Jeszcze tylko kilka dni, by sezon na grilla oficjalnie uznać za otwarty! Ale przygotowania można rozpocząć jeszcze przed weekendem majowym – i przygotować pierwszą w tym roku karkówkę. Choć bardzo popularna, jest wymagającym mięsem - lecz gdy uda się znaleźć na nią sposób, zachwyca soczystością i miękkością. ...