Komunikaty prasowe

Szamaj nowe orientalne Nudle Knorr

2013-10-09
Zdjęcie: Szamaj nowe orientalne Nudle KnorrSzamaj nowe orientalne Nudle Knorr

Po wakacjach? Nie szkodzi. Nadal możesz skoczyć w egzotyczne zakątki świata dzięki nowym smakom Nudli Knorr: Taj Szamaj i Bombaj Curry. Oto kuchnia Dalekiego Wschodu na wyciągnięcie ręki. Po Amerikan Cziken o smaku kurczaka rodem z nowojorskiej ulicy, pomidorowej uczcie z Pomidoro Italiano i Czar-dasz Gulasz znad Balatonu czas na nowe, bardzo egzotyczne smaki Nudli Knorr. Taj...

Na grzyby marsz! Szef kuchni Knorr poleca przepisy na dania z grzybów

2013-10-08
Zdjęcie: Na grzyby marsz! Szef kuchni Knorr poleca przepisy na dania z grzybówNa grzyby marsz! Szef kuchni Knorr poleca przepisy na dania z grzybów

W naszych kuchniach zmiana warty. Żegnamy letnie sezonowe warzywa. Bez żalu, bo jednocześnie wśród przewodników po jesiennej kuchni witamy naszych ulubieńców, czyli grzyby. Prawdziwki, podgrzybki, koźlaki, maślaki, boczniaki, kurki… Ich obecność zwiastuje prawdziwe pyszności na rodzinnym stole. ...

Na zielono, czyli inspiracje na dania z brokułów

2013-10-01
Zdjęcie: Na zielono, czyli inspiracje na dania z brokułówNa zielono, czyli inspiracje na dania z brokułów

Brokuły – jędrne, chrupiące, soczysto zielone. Wyśmienicie smakują, ale są także niezwykłą ozdobą przygotowywanych dań. Jakich? Oto propozycje szefa kuchni Knorr, Piotra Murawskiego. ...

Nareszcie! Pyszne, idealnie doprawione warzywa na ciepło

2013-09-26
Zdjęcie: Nareszcie! Pyszne, idealnie doprawione warzywa na ciepłoNareszcie! Pyszne, idealnie doprawione warzywa na ciepło

Twoje warzywa są nie w sosie? Nadaj im smak! Sięgnij po nowe Sosy do warzyw na ciepło Knorr: serowo-kremowy do brokułów i kalafiora, czosnkowo-serowy do szpinaku, ziołowo-maślany do mieszanki warzyw oraz tradycyjny do marchewki z groszkiem. ...

Gdy papryka znika…ze stołu! Inspiracje szefa kuchni Knorr na dania z papryki

2013-09-16
Zdjęcie: Gdy papryka znika…ze stołu! Inspiracje szefa kuchni Knorr na dania z paprykiGdy papryka znika…ze stołu! Inspiracje szefa kuchni Knorr na dania z papryki

To ona-papryka króluje teraz na naszych stołach. Na surowo, pieczona, faszerowana, w sałatkach… Do kulinarnych eksperymentów z papryką w roli głównej zachęca Piotr Murawski, szef kuchni Knorr. ...