Po wakacjach? Nie szkodzi. Nadal możesz skoczyć w egzotyczne zakątki świata dzięki nowym smakom Nudli Knorr: Taj Szamaj i Bombaj Curry. Oto kuchnia Dalekiego Wschodu na wyciągnięcie ręki. Po Amerikan Cziken o smaku kurczaka rodem z nowojorskiej ulicy, pomidorowej uczcie z Pomidoro Italiano i Czar-dasz Gulasz znad Balatonu czas na nowe, bardzo egzotyczne smaki Nudli Knorr. Taj...
W naszych kuchniach zmiana warty. Żegnamy letnie sezonowe warzywa. Bez żalu, bo jednocześnie wśród przewodników po jesiennej kuchni witamy naszych ulubieńców, czyli grzyby. Prawdziwki, podgrzybki, koźlaki, maślaki, boczniaki, kurki… Ich obecność zwiastuje prawdziwe pyszności na rodzinnym stole. ...
Brokuły – jędrne, chrupiące, soczysto zielone. Wyśmienicie smakują, ale są także niezwykłą ozdobą przygotowywanych dań. Jakich? Oto propozycje szefa kuchni Knorr, Piotra Murawskiego. ...
Twoje warzywa są nie w sosie? Nadaj im smak! Sięgnij po nowe Sosy do warzyw na ciepło Knorr: serowo-kremowy do brokułów i kalafiora, czosnkowo-serowy do szpinaku, ziołowo-maślany do mieszanki warzyw oraz tradycyjny do marchewki z groszkiem. ...
To ona-papryka króluje teraz na naszych stołach. Na surowo, pieczona, faszerowana, w sałatkach… Do kulinarnych eksperymentów z papryką w roli głównej zachęca Piotr Murawski, szef kuchni Knorr. ...