Komunikaty prasowe

"Sosu-sosu", czyli trwa kampania Sosów do warzyw na ciepło Knorr

2013-11-18
Zdjęcie: "Sosu-sosu", czyli trwa kampania Sosów do warzyw na ciepło Knorr"Sosu-sosu", czyli trwa kampania Sosów do warzyw na ciepło Knorr

Po Sosy do warzyw na ciepło Knorr konsumenci mają okazję sięgać już od kilku tygodni. Teraz do wypróbowania nowych produktów zachęca ich kampania promocyjna obejmująca działania digitalowe w obrębie ekosystemu Przepisy.pl. ...

Pysznie w jednym garnku

2013-11-12
Zdjęcie: Pysznie w jednym garnkuPysznie w jednym garnku

Marzenie domowego kucharza? Gotować najsmakowitsze dania i jednocześnie… mieć jak najmniej naczyń do zmywania. Idealnym rozwiązaniem są dania jednogarnkowe. Najpyszniejsze, pochodzące z różnych stron świata, poleca szef kuchni Knorr. ...

Patisony – pyszni kuzyni dyni

2013-10-28
Zdjęcie: Patisony – pyszni kuzyni dyniPatisony – pyszni kuzyni dyni

Wyglądają przedziwnie – wygrzewając się na bazarach w jesiennym słońcu, często przyciągają nasz wzrok. Żółciutkie, zielonkawe, kremowe. Czas, aby w końcu po nie sięgnąć. Patisony! Jak się za nie „zabrać”, radzi szef kuchni Knorr. ...

Jesień w kolorze dyni. O potrawach z dyni opowiada szef kuchni Knorr

2013-10-21
Zdjęcie: Jesień w kolorze dyni. O potrawach z dyni opowiada szef kuchni KnorrJesień w kolorze dyni. O potrawach z dyni opowiada szef kuchni Knorr

Czas na specjalnych gości – do kuchni zapraszamy dyniową rodzinę. W kolejce już ustawiają się dynie wszelkich gatunków, ale też patisony, kabaczki, cukinie, ogórki. Przed nami jesienna uczta smaków! Jak ją przygotować? Przepisy na dania z dyni poleca Piotr Murawski, szef kuchni Knorr. ...

Smacznie, zdrowo, kolorowo… czyli warzywa na stół! Poradnik szefa kuchni oraz specjalisty żywienia Knorr

2013-10-17
Zdjęcie: Smacznie, zdrowo, kolorowo… czyli warzywa na stół! Poradnik szefa kuchni oraz specjalisty żywienia KnorrSmacznie, zdrowo, kolorowo… czyli warzywa na stół! Poradnik szefa kuchni oraz specjalisty żywienia Knorr

Warzywa – od dziecka słyszymy, że należy je jeść, że powinniśmy sięgać po nie jak najczęściej. Dlaczego? Na które warzywa warto spojrzeć łaskawszym okiem podczas nadchodzących jesieni i zimy? W jaki sposób je przyrządzać? Jak doprawiać, by podkreślić ich smak? Jakich błędów unikać? Na te i wiele innych pytań odpowiadają Piotr Murawski, szef kuchni Knorr, oraz Iwonna Niegowska, specjalista żywienia marki Knorr. ...