Komunikaty prasowe

Diabelnie smaczny czy Anielsko dobry? Wypróbuj nowe Gorące Kubki Knorr!

2013-04-14
Zdjęcie: Diabelnie smaczny czy Anielsko dobry? Wypróbuj nowe Gorące Kubki Knorr!Diabelnie smaczny czy Anielsko dobry? Wypróbuj nowe Gorące Kubki Knorr!

Gorący Kubek Knorr znów w natarciu! Już teraz możesz wybierać z dwóch nowych smaków Pomidorowej. Diabelnie smaczny czy Anielsko dobry? Opowiedz się po właściwej stronie…smaku! ...

Dzień Czekolady - palce lizać!

2013-04-11
Zdjęcie: Dzień Czekolady - palce lizać!Dzień Czekolady - palce lizać!

12 kwietnia w całej Polsce będziemy obserwować wyraźną poprawę nastroju, wzrost zadowolenia z życia, a na ulicach, w autobusach i w urzędach zanotujemy zdecydowanie więcej uśmiechniętych ludzi. Wszystko to za sprawą czekolady – właśnie tego dnia obchodzimy jej święto. ...

Kulinarna wiosna, czyli kucharze Knorr gotują w TVP

2013-04-02
Zdjęcie: Kulinarna wiosna, czyli kucharze Knorr gotują w TVPKulinarna wiosna, czyli kucharze Knorr gotują w TVP

Szukasz inspiracji na nowe pyszne dania? Chcesz się dowiedzieć, jak urozmaicić tradycyjne potrawy? Co zrobić, by gotowanie sprawiało jeszcze więcej przyjemności? Z okazji 175. rocznicy marki Knorr ruszył kulinarny cykl „Życie ma smak”, w którym między innymi na te pytanie odpowiedzą szefowie kuchni Knorr. W każdą środę w programie „Pytanie na śniadanie” w TVP2. ...

Wielkanoc na nowo! Wielkanocna miniksiążka kucharska Knorr

2013-03-21
Zdjęcie: Wielkanoc na nowo! Wielkanocna miniksiążka kucharska KnorrWielkanoc na nowo! Wielkanocna miniksiążka kucharska Knorr

Wielkanoc to czas, kiedy na stołach rządzą tradycyjne potrawy – żurki i barszcze białe, pieczenie, pasztety, wiosenne sałatki i przede wszystkim jaja na kilkadziesiąt różnych sposobów. Warto jednak w tym roku nieco zmienić swoje kulinarne przyzwyczajenia i wprowadzić do wielkanocnej kuchni powiew świeżości. ...

Dzień Bez Mięsa - smacznie na wiosnę

2013-03-19
Zdjęcie: Dzień Bez Mięsa - smacznie na wiosnęDzień Bez Mięsa - smacznie na wiosnę

Wiosna coraz śmielej puka do naszych drzwi. Zagląda też do kuchni, przynosząc świeże warzywa i owoce oraz mnóstwo inspiracji na pyszne dania. Zanim jednak ta najradośniejsza pora roku rozpocznie się oficjalnie, okazja do świętowania nadarza się dokładnie dzień wcześniej – 20 marca obchodzimy Międzynarodowy Dzień Bez Mięsa. ...