Komunikaty prasowe

Lubisz strączki? Czas na fasolkę szparagową!

2014-07-14
Zdjęcie: Lubisz strączki? Czas na fasolkę szparagową!Lubisz strączki? Czas na fasolkę szparagową!

Jaką mamy porę? Porę na warzywa sezonowe! Po długim oczekiwaniu nareszcie na straganach i w przydomowych ogródkach pojawiła się fasolka szparagowa. Nie dość, że bardzo zdrowa, to przy tym pyszna! Stanowi świetny pomysł na lekkostrawny i niskokaloryczny obiad lub letnią przekąskę. ...

Nowe wyjątkowe smaki Gorącego Kubka Knorr: Szpinakowa z serem i Paprykowa

2014-07-03
Zdjęcie: Nowe wyjątkowe smaki Gorącego Kubka Knorr: Szpinakowa z serem i PaprykowaNowe wyjątkowe smaki Gorącego Kubka Knorr: Szpinakowa z serem i Paprykowa

Idealne na lato! Oto nowe, warzywne smaki Gorącego Kubka Knorr: Szpinakowa z serem oraz Paprykowa. Posmakujesz – poczujesz! ...

Kiełki – na zdrowie!

2014-06-27
Zdjęcie: Kiełki – na zdrowie!Kiełki – na zdrowie!

Czym są kiełki? Najprościej mówiąc, to zaczątki nowej rośliny. Zawierają to, co najcenniejsze dla jej wzrostu, dlatego nie dziwi fakt, że kiełki są prawdziwą bombą witaminową i nośnikiem wielu składników odżywczych. ...

Jak przygotować prawdziwe włoskie spaghetti bolognese? Radzi szef kuchni Knorr

2014-06-17
Zdjęcie: Jak przygotować prawdziwe włoskie spaghetti bolognese? Radzi szef kuchni KnorrJak przygotować prawdziwe włoskie spaghetti bolognese? Radzi szef kuchni Knorr

Wróg numer 1 w domowej kuchni? Monotonia! Mięso, ziemniaki, surówka, mięso, ziemniaki, surówka... By pożegnać kulinarną nudę, coraz częściej szukamy inspiracji w kuchniach świata, w których rozsmakowujemy się podczas wakacyjnych wojaży. ...

Co za smak, co za aromat! Oto nowa linia bulionów Knorr "Smaki i aromaty"

2014-06-10
Zdjęcie: Co za smak, co za aromat! Oto nowa linia bulionów Knorr "Smaki i aromaty"Co za smak, co za aromat! Oto nowa linia bulionów Knorr "Smaki i aromaty"

Kostki bulionowe są obecne w niemal każdej polskiej kuchni – tradycyjnie stosowane do zup, ale coraz częściej używane jako dodatek do przyrządzania mięs i warzyw, gotowania ryżu, kaszy czy makaronu. Dlatego szefowie kuchni Knorr stworzyli nową linię bulionów dedykowanych właśnie do drugiego dania „Smaki i aromaty”, a w niej Kostkę bulionową z Czosnkiem i Pietruszką oraz Kostkę bulionową Śródziemnomorską. ...