Komunikaty prasowe

Bez glutaminianu, barwników, konserwantów – udoskonalone przyprawy Knorr

2016-08-08
Zdjęcie: Bez glutaminianu, barwników, konserwantów – udoskonalone przyprawy KnorrBez glutaminianu, barwników, konserwantów – udoskonalone przyprawy Knorr

Tajemnica pysznego kurczaka tkwi w jego odpowiednim doprawieniu. Pomoże w tym Przyprawa do złotego kurczaka Knorr o nowej udoskonalonej recepturze. Zawiera zioła i przyprawy, dzięki którym soczyste piersi z kurczaka, chrupiące skrzydełka czy przypieczone udka nabiorą wyjątkowego smaku i wspaniałego aromatu.

Naturalnie w kuchni: Jedzenie latem - o czym warto pamiętać?

2016-08-02
Zdjęcie: Naturalnie w kuchni: Jedzenie latem - o czym warto pamiętać?Naturalnie w kuchni: Jedzenie latem - o czym warto pamiętać?

Kiedy za oknem robi się już naprawdę gorąco, zaczynamy szukać pomysłów na lżejsze dania i odrobinę różnorodności w kuchni. Szczególnie, że organizm naturalnie zaczyna szukać sposobów na uzupełnienie niedoborów wody oraz witamin i składników mineralnych, które traci na skutek działania wysokiej temperatury. ...

Naturalnie i smacznie według dietetyk Anety Łańcuchowskiej

2016-07-29
Zdjęcie: Naturalnie i smacznie według dietetyk Anety ŁańcuchowskiejNaturalnie i smacznie według dietetyk Anety Łańcuchowskiej

Odżywianie to coś więcej niż zwykła potrzeba fizjologiczna organizmu. By mieć więcej energii, żyć zdrowiej oraz przygotować swoje ciało do realizacji zadań, które spadają na nas każdego dnia, pamiętać musimy o odpowiedniej diecie. Garść porad dotyczących zdrowego odżywiania zdradza znana dietetyczka oraz pasjonatka zdrowej i smacznej kuchni - Aneta Łańcuchowska, będąca twarzą...

Grillujemy z najmłodszymi

2016-07-28
Zdjęcie: Grillujemy z najmłodszymiGrillujemy z najmłodszymi

Najpiękniejsze chwile przeżywamy wspólnie z tymi, których kochamy, w tym - z naszymi pociechami. Idealną okazją do wspólnego spędzania czasu może okazać się spotkanie przy grillu. Oto kilka pomysłów szefa kuchni Knorr, Piotra Murawskiego, na najpyszniejsze grillowe dania dla całej rodziny.

Prosciutto, chorizo, salami? Czyli szynki i kiełbasy z różnych stron świata

2016-07-20
Zdjęcie: Prosciutto, chorizo, salami? Czyli szynki i kiełbasy z różnych stron świataProsciutto, chorizo, salami? Czyli szynki i kiełbasy z różnych stron świata

Jest wiele sposobów na to jak przygotować świetny obiad. Jednym z nich może być wykorzystanie do przygotowania potrawy, doskonałej - szynki lub kiełbasy. Występują one w wielu odmianach i idealnie komponują się z różnego rodzaju daniami.