Komunikaty prasowe

W kuchni wszystko zaczyna się od przypraw…

2017-02-08
Zdjęcie: W kuchni wszystko zaczyna się od przypraw…W kuchni wszystko zaczyna się od przypraw…

Po obiedzie nic nie zostało? Tylko pusty talerz? Doskonale! Taki widok to znak, że naprawdę smakowało! Dowód wdzięczności dla nas – przygotowujących obiad. A wszystko zaczęło się kilkadziesiąt minut temu, kiedy chcieliśmy nadać daniu najlepszy smak, ten oczekiwany przez naszych najbliższych. ...

Karnawał last minute! 5 sposobów na szybkie dania

2017-02-06
Zdjęcie: Karnawał last minute! 5 sposobów na szybkie daniaKarnawał last minute! 5 sposobów na szybkie dania

Spontaniczna impreza karnawałowa, a w kuchni nic nie gotowe? Wystarczy kilka prostych przepisów i kilkanaście minut na ich przygotowanie. Oto pięć sposobów na karnawałowe szaleństwo na stole.

Aktywacja konsumencka kategorii snacków Knorr „Smak dopisuje”. Konsumenci rymują z Cyber Marianem

2017-02-02
Zdjęcie: Aktywacja konsumencka kategorii snacków Knorr „Smak dopisuje”. Konsumenci rymują z Cyber MarianemAktywacja konsumencka kategorii snacków Knorr „Smak dopisuje”. Konsumenci rymują z Cyber Marianem

Rusza aktywacja konsumencka kategorii snacków Knorr pod hasłem „Smak dopisuje”. Jej bohaterem został Cyber Marian – jeden z najpopularniejszych youtuberów w Polsce.

Zrównoważone rolnictwo – z czym to się je?

2017-01-30
Zdjęcie: Zrównoważone rolnictwo – z czym to się je?Zrównoważone rolnictwo – z czym to się je?

My-konsumenci coraz baczniej zwracamy uwagę na pochodzenie produktów, zadając sobie pytanie, w jaki sposób i gdzie powstają. A producenci coraz chętniej chcą na nie odpowiadać, informując o metodach uprawy surowców oraz drodze, jaką przebywają składniki, zanim znajdą się na naszym talerzu. ...

20 stycznia - Dzień Bigosu. Polski specjał w jednym garnku na wiele sposobów

2017-01-18
Zdjęcie: 20 stycznia - Dzień Bigosu. Polski specjał w jednym garnku na wiele sposobów20 stycznia - Dzień Bigosu. Polski specjał w jednym garnku na wiele sposobów

20 stycznia to ten dzień - Dzień Bigosu! Ta potrawa, której my-Polacy czujemy się mistrzami, zasługuje na swoje święto, bo potrafimy ją przygotować na tysiące różnych sposobów. Każde danie będzie smakować inaczej, ale zawsze - wyjątkowo.