
No i doczekaliśmy się! Zazieleniło się wokół, nie tylko na ulicach i w parkach, ale też na straganach i w przydomowych ogródkach. Nareszcie świeże warzywa i owoce są na wyciągnięcie ręki. Warto dobrze wykorzystać wiosenny czas i wprowadzić do swojego jadłospisu więcej witaminowych smakołyków. ...
Pomidory, sałata, rzodkiewka, ogórki, szczypiorek, pietruszka – już są! Świeże, pachnące, kolorowe! Idealne na wiosenne sałatki. Ich smak najlepiej podkreślą jak zawsze sosy sałatkowe Knorr. Do dzieła! ...
12 kwietnia w całej Polsce będziemy obserwować wyraźną poprawę nastroju, wzrost zadowolenia z życia, a na ulicach, w autobusach i w urzędach zanotujemy zdecydowanie więcej uśmiechniętych ludzi. Wszystko to za sprawą czekolady – właśnie tego dnia obchodzimy jej święto. ...
Szukasz inspiracji na nowe pyszne dania? Chcesz się dowiedzieć, jak urozmaicić tradycyjne potrawy? Co zrobić, by gotowanie sprawiało jeszcze więcej przyjemności? Z okazji 175. rocznicy marki Knorr ruszył kulinarny cykl „Życie ma smak”, w którym między innymi na te pytanie odpowiedzą szefowie kuchni Knorr. W każdą środę w programie „Pytanie na śniadanie” w TVP2. ...
Wielkanoc to czas, kiedy na stołach rządzą tradycyjne potrawy – żurki i barszcze białe, pieczenie, pasztety, wiosenne sałatki i przede wszystkim jaja na kilkadziesiąt różnych sposobów. Warto jednak w tym roku nieco zmienić swoje kulinarne przyzwyczajenia i wprowadzić do wielkanocnej kuchni powiew świeżości. ...