Komunikaty prasowe

Sałatki? Czas start!

2013-05-17
Zdjęcie: Sałatki? Czas start!Sałatki? Czas start!

No i doczekaliśmy się! Zazieleniło się wokół, nie tylko na ulicach i w parkach, ale też na straganach i w przydomowych ogródkach. Nareszcie świeże warzywa i owoce są na wyciągnięcie ręki. Warto dobrze wykorzystać wiosenny czas i wprowadzić do swojego jadłospisu więcej witaminowych smakołyków. ...

S.O.S. dla każdej sałatki - Sosy sałatkowe Knorr niezastąpione na wiosnę

2013-05-09
Zdjęcie: S.O.S. dla każdej sałatki - Sosy sałatkowe Knorr niezastąpione na wiosnęS.O.S. dla każdej sałatki - Sosy sałatkowe Knorr niezastąpione na wiosnę

Pomidory, sałata, rzodkiewka, ogórki, szczypiorek, pietruszka –  już są! Świeże, pachnące, kolorowe! Idealne na wiosenne sałatki. Ich smak najlepiej podkreślą jak zawsze sosy sałatkowe Knorr. Do dzieła! ...

Dzień Czekolady - palce lizać!

2013-04-11
Zdjęcie: Dzień Czekolady - palce lizać!Dzień Czekolady - palce lizać!

12 kwietnia w całej Polsce będziemy obserwować wyraźną poprawę nastroju, wzrost zadowolenia z życia, a na ulicach, w autobusach i w urzędach zanotujemy zdecydowanie więcej uśmiechniętych ludzi. Wszystko to za sprawą czekolady – właśnie tego dnia obchodzimy jej święto. ...

Kulinarna wiosna, czyli kucharze Knorr gotują w TVP

2013-04-02
Zdjęcie: Kulinarna wiosna, czyli kucharze Knorr gotują w TVPKulinarna wiosna, czyli kucharze Knorr gotują w TVP

Szukasz inspiracji na nowe pyszne dania? Chcesz się dowiedzieć, jak urozmaicić tradycyjne potrawy? Co zrobić, by gotowanie sprawiało jeszcze więcej przyjemności? Z okazji 175. rocznicy marki Knorr ruszył kulinarny cykl „Życie ma smak”, w którym między innymi na te pytanie odpowiedzą szefowie kuchni Knorr. W każdą środę w programie „Pytanie na śniadanie” w TVP2. ...

Wielkanoc na nowo! Wielkanocna miniksiążka kucharska Knorr

2013-03-21
Zdjęcie: Wielkanoc na nowo! Wielkanocna miniksiążka kucharska KnorrWielkanoc na nowo! Wielkanocna miniksiążka kucharska Knorr

Wielkanoc to czas, kiedy na stołach rządzą tradycyjne potrawy – żurki i barszcze białe, pieczenie, pasztety, wiosenne sałatki i przede wszystkim jaja na kilkadziesiąt różnych sposobów. Warto jednak w tym roku nieco zmienić swoje kulinarne przyzwyczajenia i wprowadzić do wielkanocnej kuchni powiew świeżości. ...