
To ona-papryka króluje teraz na naszych stołach. Na surowo, pieczona, faszerowana, w sałatkach… Do kulinarnych eksperymentów z papryką w roli głównej zachęca Piotr Murawski, szef kuchni Knorr. ...
Uwielbiana z zasmażaną bułką tartą, będąca prawdziwą ozdobą letnich sałatek, znakomicie sprawdzająca się w zupach, makaronach i zapiekankach – sposobów na podanie fasolki szparagowej jest bez liku! Pyszne receptury poleca Piotr Murawski, szef kuchni Knorr. ...
Już najwyższy czas! Czas na kukurydzę! Słodkie, jędrne, soczyste ziarna! Jak je wykorzystać? Najsmaczniejsze przepisy proponuje szef kuchni Knorr, Piotr Murawski.
Wakacyjne dni to czas, by wprowadzić do kuchni cukinię. Jej wspaniały smak docenia wielu, dlatego warto dowiedzieć się, jak szerokie zastosowanie ma to warzywo w kuchni! W jaki sposób wprowadzić cukinię do codziennego menu, radzi szef kuchni Knorr, Piotr Murawski! ...
Bogactwo kolorów, burza smaków, eksplozja aromatów – wakacje to czas, by na nowo zachwycić się kuchnią włoską! Odkryć, że to nie tylko pizza, makarony i gnocchi, ale przede wszystkim świeże warzywa, doskonała oliwa, smaczne panini i wyjątkowe wędliny. ...