Szefowie kuchni Knorr proponują nowy pyszny przepis na danie meksykańskie z wykorzystaniem Fixu Chili con carne. Dzięki idealnej kompozycji ziół i warzyw na stole zagości tradycyjny meksykański smak. Chili con carne – tradycyjne mięsne danie kuchni meksykańskiej o wyczuwalnym smaku papryki i intensywnej barwie, którą nadają jej pyszne pachnące słońcem pomidory. ...
Gorący Kubek Knorr rozszerza linię Na Bogato i proponuje nowe kremowe Puree ziemniaczane w trzech pysznych smakach. Idealne na większy głód. ...
Aromatyczny, idealnie doprawiony, intensywnie czerwony – po prostu pyszny! Taki jest nowy ulepszony Barszcz czerwony Ekspresowy od Knorr! Podczas Wigilii przywoła najpiękniejsze wspomnienia z dzieciństwa. ...
Warzywa – od dziecka słyszymy, że należy je jeść, że powinniśmy sięgać po nie jak najczęściej. Dlaczego? Na które warzywa warto spojrzeć łaskawszym okiem podczas nadchodzących jesieni i zimy? W jaki sposób je przyrządzać? Jak doprawiać, by podkreślić ich smak? Jakich błędów unikać? Na te i wiele innych pytań odpowiadają Piotr Murawski, szef kuchni Knorr, oraz Iwonna Niegowska, specjalista żywienia marki Knorr. ...
Po wakacjach? Nie szkodzi. Nadal możesz skoczyć w egzotyczne zakątki świata dzięki nowym smakom Nudli Knorr: Taj Szamaj i Bombaj Curry. Oto kuchnia Dalekiego Wschodu na wyciągnięcie ręki. Po Amerikan Cziken o smaku kurczaka rodem z nowojorskiej ulicy, pomidorowej uczcie z Pomidoro Italiano i Czar-dasz Gulasz znad Balatonu czas na nowe, bardzo egzotyczne smaki Nudli Knorr. Taj...