Komunikaty prasowe

Specjalnie na Wielkanoc – nowy bogatszy smak Barszczu Białego Knorr

2014-03-31
Zdjęcie: Specjalnie na Wielkanoc – nowy bogatszy smak Barszczu Białego KnorrSpecjalnie na Wielkanoc – nowy bogatszy smak Barszczu Białego Knorr

Szefowie kuchni Knorr doskonale wiedzą, jak ważne miejsce na naszych wielkanocnych stołach zajmuje barszcz biały. Dlatego postanowili ulepszyć recepturę Barszczu Białego Knorr. W wyniku ich starań już podczas najbliższych świąt przygotujemy aromatyczny barszcz, który zachwyci głębią smaku. ...

Fix Knorr Chili con carne - Niech Cię pochłonie meksykański smak

2014-02-18
Zdjęcie: Fix Knorr Chili con carne - Niech Cię pochłonie meksykański smakFix Knorr Chili con carne - Niech Cię pochłonie meksykański smak

Szefowie kuchni Knorr proponują nowy pyszny przepis na danie meksykańskie z wykorzystaniem Fixu Chili con carne. Dzięki idealnej kompozycji ziół i warzyw na stole zagości tradycyjny meksykański smak. Chili con carne – tradycyjne mięsne danie kuchni meksykańskiej o wyczuwalnym smaku papryki i intensywnej barwie, którą nadają jej pyszne pachnące słońcem pomidory. ...

Nowe Puree ziemniaczane od Gorącego Kubka Knorr

2014-02-03
Zdjęcie: Nowe Puree ziemniaczane od Gorącego Kubka KnorrNowe Puree ziemniaczane od Gorącego Kubka Knorr

Gorący Kubek Knorr rozszerza linię Na Bogato i proponuje nowe kremowe Puree ziemniaczane w trzech pysznych smakach. Idealne na większy głód. ...

Barszcz czerwony Ekspresowy Knorr – najsmaczniejszy dzięki mocy ziół i przypraw

2013-11-27
Zdjęcie: Barszcz czerwony Ekspresowy Knorr – najsmaczniejszy dzięki mocy ziół i przyprawBarszcz czerwony Ekspresowy Knorr – najsmaczniejszy dzięki mocy ziół i przypraw

Aromatyczny, idealnie doprawiony, intensywnie czerwony – po prostu pyszny! Taki  jest nowy ulepszony Barszcz czerwony Ekspresowy od Knorr! Podczas Wigilii przywoła najpiękniejsze wspomnienia z dzieciństwa. ...

Smacznie, zdrowo, kolorowo… czyli warzywa na stół! Poradnik szefa kuchni oraz specjalisty żywienia Knorr

2013-10-17
Zdjęcie: Smacznie, zdrowo, kolorowo… czyli warzywa na stół! Poradnik szefa kuchni oraz specjalisty żywienia KnorrSmacznie, zdrowo, kolorowo… czyli warzywa na stół! Poradnik szefa kuchni oraz specjalisty żywienia Knorr

Warzywa – od dziecka słyszymy, że należy je jeść, że powinniśmy sięgać po nie jak najczęściej. Dlaczego? Na które warzywa warto spojrzeć łaskawszym okiem podczas nadchodzących jesieni i zimy? W jaki sposób je przyrządzać? Jak doprawiać, by podkreślić ich smak? Jakich błędów unikać? Na te i wiele innych pytań odpowiadają Piotr Murawski, szef kuchni Knorr, oraz Iwonna Niegowska, specjalista żywienia marki Knorr. ...